Op de Markt, tegenover de grote kerk, vindt u Eric’s Café. Eric’s Café is een ideale gelegenheid om na het shoppen even tot rust te komen en om onder het genot van een vers kop koffie even rustig de krant te lezen of een tijdschrift door te bladeren.

In het café wordt u een ruime mogelijkheid tot ontspanning aangeboden. Kaarten, darten, biljarten of een spelletje spelen, noem maar op. Mocht er voetbal op tv zijn dan zit u helemaal gebeiteld. Wij zenden alle wedstrijden live uit op groot scherm.
Naast de diverse warme dranken bieden wij u ook een ruim assortiment aan koude dranken. Van de tap schenken wij Heineken, Brand en Heineken Extra Cold, wat op een hete zomerdag puur genieten is, op de fles hebben veel verschillende soorten speciaalbier en krijgt u trek dan kunt u altijd iets bestellen van de kleine kaart. In het weekend is Eric’s Café één van de populairste bestemmingen van stappend Dokkum e.o. Het is er dan altijd bruisend en een geslaagde avond is vrijwel elke week gegarandeerd.

Eric’s Café biedt dus voor ieder wat wils, twijfel daarom niet en kom eens langs. De deur staat altijd voor u open.