Eric's Café

Nieuws

19/3 Beneden Peil

Een band die puur en alleen voor de NederPopRock gaat, met een naam die “per toeval” ontstond door een uit de hand gelopen flauwe grap via Whatsapp.
De muziek die Beneden Peil maakt, is beslist boven peil, het rockt en stampt als een stoomlocomotief, maar de heren laten op z’n tijd ook de gevoelige snaar horen. Deze heren, Henk, Ronnie, Arjen, Anno en Wiebe, zijn wekelijks in hun Rockhok te vinden, waar al hun muzikale creativiteit samensmelt tot dé Beneden Peil Sound. De bandleden hebben hun sporen in de muziek verdiend door hun deelname aan diverse succesvolle regionale bands. Wat de band te bieden heeft is een compleet arsenaal aan bekende, maar ook superleuke, minder bekende nummers van De Dijk, The Scene, Blöf, Van Dik Hout, Frank Boeijen, I.O.S,etc etc ..het komt allemaal voorbij.

Op zondag 19 maart spelen zij in Eric’s Café, de toegang is gratis en het bier staat koud. De band begint rond  16:00 uur te spelen!

 

18/3 Zanger Jelmer de Vries!

Op zaterdag 18 maart 2016 geeft Zanger Jelmer de Vries een optreden in Eric’s Café! Jelmer is een grote vriend van de kroeg en wij zijn dan ook blij dat weer eens langs wil komen.